Konu
:
Fransız Sos Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fransız Sos Tarifi
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fransız Sos Tarifi
Fransız Sos
Izgara etlerde, levrek, alabalık ve dil balıgı gibi balıklarda kullanılır :
Bir çorba kaşığı çemen
1/4 çay kaşığı toz zencefil
1/4 çay kaşığı zerdeçal
Üç diş sarmısak
Bir çay kaşığı acı tozbiber
Bir su bardağı saf zeytinyağı
Yarım limon suyu
HAZIRLANIŞI:Tüm malzeme eşit oranda karıştırılarak cam bir kavanozda saklanır, yemeklerde bir tatlı kaşığı kullanılır
______________________________ ___
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul