Konu
:
Dosya Yöneticileri Nasıl Kullanılır?? Açıklamalı Anlatım..
Yalnız Mesajı Göster
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Telefonunuzun içerigini görmeye yarayan File manager programları(Dosya Yöneticisi) gercekten cok ise yarayan programlardır En cok kullanılan FileManager Programları
Psiloc - eFileManager
Handy - Handy File
FExplorer programlarıdır
Bunların kullanımları gayet basit olmakla beraber cok kolay bir arayüze sahiptirler
Harhangi bir programı yukleyip actıgınızda karsınıza ilk cıkan seyler C: D: E: F: sürücüleridir bu harfler
C: Telefon hafızasını
D: Ara Bellek
E: Kart hafızasına
F: Telefona ait chip hafızasıdır
Burada en cok kullanılacak sürücülerimiz C: E: dir herhangi bir surucuye girin ve Seceneklerden acılan pencerdeki Komutlar ve anlamları söyledir
FILE : Dosya New Folder : Yeni Klasör acmak için Open : Secili olan dosyayı acmak için Set as Shortcut : Secili olan dosyanın kysayolunu oluşturmak için Rename : Yeni ad vermek için Delete : Silmek için Properties : Özellikler EDIT : Düzen CUT : Kes COPY : Kopyala PASTE : Yapıştır GÖNDER : Gönder MMS ile : MMS ile göndermek için Bluetooth ile : Bluetooth ile göndermek için Kızılötesi ile : Kö ile göndermek için MARK : Seçim Mark : Seç Mark All : Hepsini Seç Unmark : Seçme Unmark All : Hepsini Seçme FIND : Ara SETTING : Ayarlar Bu komutlar ayni windowstaki gibi kolay ve kullanımı gayet rahattır istediginiz dosyaları bu yolla isteginiz komutla uygun sekilde düzenleyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul