Konu
:
Nokia N8 İnceleme
Yalnız Mesajı Göster
Nokia N8 İnceleme
08-01-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nokia N8 İnceleme
Evet Arkadaşlar bu benim ilk incelemem bu yüzden hatalar varsa kusura bakmayın
İlk olarak mavi bir kutu alıyoruz elimize ;
Ben, gri renkli versiyonun aldım gayet güzel - alıcaklara tavsiyem -
Evet, Benim en sevdiğim özelliği ; "Carl Zeiss optikli 12 MegaPixels" kamera ve gerçekten çok net fotoğraf - video çekiyor
(Video Çözürnürlüğü 1280x720)
Hafıza Kartı ve Sim kart girişi telefonun sol - üst köşesinde bulunuyor
Sim kartı neden sol üst kısımda bulunuyor diye soracak olursanız bir kaç resim sonra açıklıycam
Bide Dahili olarak 16 GigaByte hafıza mevcut yani hafıza kartı kullanacağınızı sanmıyorum
3G Kamerası
Mini HDMI (High - Definition Multimedya Interface) Portu ve kutudan çıkan HDMI kablo - Dönüştürücü aracılıyla HD TV nize bağlayıp, bir HD Dvd yi aratmayacak HD kalitesinde videolar seyredebilirsiniz
Telefonun arkasında "Nokia Nseries" kabartması mevcut
Evet neden SIM kart girişi yan tarafta ? Alttaki resimde en solda bir vida var ve bu vida kasaya sabitlenmiş durumda
Buda kasanın arkası açılamıyor demek oluyor yani "telefonun pili bitti, yedek pil alıyım" olayını şimdiden unutun
USB Girişi
Kutunun İçinden çıkan USB - HDMI to MINI HDMI - USB Port to Nokia USB PORT kabloları
Telefonun Bir çok kısmı iPhone'dan alınmış gibime geldi mesela parmaklarınızı resimdeki gibi zıt yönlere çekerseniz resim büyütülüyor
Boyutları da normalden biraz daha büyük ama söylemeden geçemicem telefon çok ağır muhtemelen çelik kasa olduğundan ama iyi yanıda kolay kolay bişi olmaz
Sanırım kısa ve öz olmuştur hepinize teşekkürleeer
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul