Konu
:
Et Yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç
Yalnız Mesajı Göster
Et Yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç
et yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç
Düdüklü Tencerede Güveç
Malzemeler
1 kilo dana kuşbaşı
2 adet domates
3 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
1tatlı kaşığı tuz
karabiber
Hazırlanışı
Biberlerle domatesleri doğrayın kuşbaşıyla birlikte düdüklü tencereye koyun suyu bitene kadar kavurun üzerini aşacak kadar sıcak su koyup kapağını kapatın
Kaynamayıp hava deliğini kapadıktan sonra 50 dakika orta ateşte pişirin kapağını açtıktan sonra karabiber serpin… (NOT:karabiberi en son koymamızın sebebi başta koyarsak etimizi karartır) Afiyet olsun…
__________________
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul