Konu
:
Soru:"Reflü Mü? Reflü Çarpıntı Yaparmı?"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hocam iyi çalışmalar diliyorum
Ben 6 ay kadar önce boyun mr ve beyin tomagrafisi çektirdim; velhasıl tomografi temiz boyun mrnda sinir uçlarında sivrileşme çıktı
Ve gerilim tipi baş ağrıları olduğu söylendi
Nourantin denen ilaçla şifa buldum
Geçen ay 6 aylık kontrole gittim ve ilaçları kullanmıyorum ve birkaç sorunumu söyledim nörolojii doktorum bana yeni bir antideprasan yazdı
Cipralex yazdı ve 2 gün sonra ani çarpıntı ve göğüste yanma sırta doğru tansiyon yüksekliği ile tekrar gittim
İlaçları bıraktırdı ve iç hastalıklarına sevketti, mide problemi diye
Kan sayımı ekg ve muayeneden sonra reflü dendi
Şimdi hocam reflü insanda çarpıntı ani (2-3 defa vurur gibi
) göğüste yanma sırtta ve ani tansiyon yüksekliği, boğaz ağrısı, baş ağrısı yaparmı? hocam bu şikayetlerim %99 u yemeklerden sonra oluyo
Soluğu hastanede alıyorum
İlgilenirseniz sevinirim
İST
Halim Bilge Teşekkür Ederim
Doç
Dr
Yusuf AKCAN
26
09
07:13:22
Reflü hastalığı anlamanın bir kaç yolu var
proton pompa inhibitörü ilaçlar ile deneme tedavisi (5 günde şikayetler geçiyorsa)24 saat ph metre çalışmasıilaçlı özofagoframgatroskopibunlardan birileri ile doktorunuz bunu ayırır
site içi reflü, gastroözofajiyal reflü hakkında okuma önerilerinizi aşağıdan tıklayarak okuyunuz
videolu anlatımı dinleyiniz: Reflü Nedir? Ne gibi yakınmalar yapar? reflü şikayetlerinden çok, çarpıntı ve hipertansiyon şikayeti olması biraz atipik
öncelikle birde kardiolojiye görünmezi orada sorun yoksa gatroenteroloji uzmanınan muayene olmanızı öneririm
sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul