Konu
:
Rol Yapmadılar İlişkiye Girdiler
Yalnız Mesajı Göster
07-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Selen Görgüzel ve Devrim Saltoğlu'nun başrolünü oynadığı Mıhlıçay Aşıkları adlı filmde yer alan sevişme sahneleri meğer gerçekmiş!
Bu iddia, filmin yönetmeni Zafer Ünlü'den geldi Yapımcıyla davalık oldular Bu ay içinde gösterime girmesi beklenen MIHLIÇAY AŞIKLARI filminde yaşananlar duyanların dudaklarını uçuklatacak
Geçtiğimiz günlerde filmde yer alan sevişme sahnelerini internete verilmesi ortalığı karıştırmıştı
Filmin başrol oyuncusu Devrim Saltoğlu, bu sahneleri internete sızdırdığı iddiasıyla yapımcı şirkete dava açmıştı
Diğer oyuncu Selen Görgüzel'in avukatı da yapımcı firma tarafından internet sitelerine sızdırılan sevişme görüntülerinin sitelerde sanki **** filmi gibi eklemeler yapılarak yayınlandığını, bunun da müvekkilerini rencide ettiğini söylemiş, yayınların fikir ve sanat eserleri kanuna aykırı olduğunu belirtmiş ve görüntülerin yayından kaldırılmasını talep etmişti
Bizi dışarı çıkardılar BU iddialar üzerine filmin yönetmeni Zafer Ünlü, Hürriyet Gazetesi'ne dudak uçuklatacak açıklamalarda bulundu ve iki oyuncuya ateş püskürdü
Ünlü, Biz o görüntüleri Selen Görgüzel'in onayıyla basına verdik
Çekim sırasında Selen ile Devrim Saltoğlu birlikte konsantre olamıyoruz diyerek beni ve set ekibini dışarı çıkardılar
Dışarı çıkarken kamerayı sabitledik ve çıktık
Sonra görüntülere baktık, ikili resmen cinsel ilişkiye giriyordu
Benim elimde o görüntüler mevcut
Eğer art niyetim olsaydı o ilişki görüntülerini verirdim dedi
kaynak:gazeteşok
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul