Konu
:
Eşime Yaptığım Yöntem Belki İşinize Yarar
Yalnız Mesajı Göster
07-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Duymuşsunuzdur ruhsal bağlantıyı,ben eşime sınırlı oldugum için vede kırgın baglantı kurmayı nerdeyse hıc yapmadım
bır ıkı kere denedgımde sonuc almışdım aslında ama kadercı oldugumdan brıaz zorlamadım
poztflıgı savunan bırı nasıl kadercı olur dersenız;eşimi buluş hıkayemden kaynaklanıyor özel bır konu umarım anladınız
telepatik ruyalar
herneyse
ben sanırım yıne sonuc almaya basladım
ruyalara cok dkkatetmelı ,6 ay oldu eşimsız toplasan5-6 kez ruyamda gormusumdur
onu ruyamda gordugum her an ona kendımı hatırlattıgım anlardır
bana göre;sıcağı soguğu ,dokunuşu,sevgiyi hissettiğiniz ruyalar telepatık ruyalardır
yanı karşıdakı kişide ya sizle aynı şeyi görür ya sizi hisseder
sanırım poztflıgımın sonucunu aldım
eskıden onu gordugum ruyalarda veyahut onun ruhuyla konusmaya calıstıgımla bana hep sırtını dönuyor kaçıyor yada aldatıyordu
sanırım poztıflıgım işe yaradı
kendımı bıraz hayatıma endexledımki; dunkı ruyamda harıka gelişmeler oldu
tam anlatmıyımde bozulmasın
bırebır gercek gıbıydı ne dıyebılırım kı ! hanı suan bulusmaya kalksak aynısı gercekleşecek gıbı baştan sona
bırde şunu keşfettım ben eşimi derinden düzeltmek ıstıyorum aman gelsın de nasıl olursa olsun asla demedım bu yuzden beklıyorum aylardır
duzelmeden geldıkden sonra manası yok
gerek steden bulduklarım gerekk kendımden kattıklarım ile onunla içten içe bağ kuruyor ve sevgımı fısıldıyorum
en cok işe yarayan ne oldu bılıyormusunuz?
onunla guldugumuz saçma sapan şeylerı andım
onunda bana eşlik ettıgını hissettım
yanı sevdıgınızle geçirdıgınız vakıtlerde olan kahkahalarla güldüğünüz en saçma şeyde olsa onu hatırlayın ve yıne o varmış gıbı gülün
benım durumumdakı gıbı işin içinde buyu yoksa eger cabuk sonuc verecegıne emınım
yuzeysel problemlerınızde hele dahada işe yarar
benımkı bıraz derın ama sanırım oluyor
anlamadınız seyleri sorabılırsınız
sevgıler
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul