Konu
:
İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm..
Yalnız Mesajı Göster
İlim,İman,Yakınlık İçin Dua.. Yani Ruhsal Güç... 3 Harfli Görme Nedeni.. Çözüm..
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arkadaşlar herşeyi başı dua'dır
Siz dua etceksiniz ki istedikleriniz sizin için oluşum sürecine girsin ve olsun
Dua ederken ben şöyleyim böyleyim olmaz diye düşünmeyin hepsi şeytan vesvesesidir
Dua ederken hiçbir şekilde olumsuz düşünmeyin ve tereddüte düşmeyin arka arka edilen dua
Dua'nizi güçlendirir oluşum sürecini hızlandırır
Dua sizlerin silahıdır
Şöyle düşünün oku elinize aldınız size bir hedef gösterildi ilk defa ok alan biri o hedefi ilk atışta vuramaz sonra sonra öğrenir ve hedefi 12'den vurur ama bu oku eline alan kişi 1-2-3 denemede olmuyor diyip vaz geçerse sonuçta olmayacaktı
Dua'niza tam konsantre olursaniz tabiki sonuca ulaşması daha çabuk olacaktır
Sabah Akşam 21 Kere:
YA HAYYU YA GAYYUM YA VAHIDUL EHAD YA SAMED YA MALIKEL MULK YA ALLAMEL GUYUB ALLAHUMME ZIDNIY ILMEV VE FEHMEV VE IMANEV VE YAGINEN SADIGA
DAIMEN VE EBEDEN
ANLAMI: SONSUZ HAYAT SAHIBI VARLIGIYLA VAR KILAN CUZZELERDEN MEYDANA GELMEMIS TEK VARLIGINDA BİR EKSIKLIK BULUNMAYAN MULKUN'DE SONSUZ TASARRUF SAHIBI GAYBLERI HAKKIYLA BILEN ALLAHIM ILMIMI ANLAYISIMI IMANIMI VE SANA OLAN YAKINLIGIMI SIDDIK OLARAK ARTIR
SUREKLI VE SONSUZ OLARAK
ANLAMI GAYET ACIK VE GUZEL BIR DUA'DIR SUREKLI DEVAM EDILIRSE ETKISI GELIR BEN BIZZAT SAHIDIM
KENDIME BIR SORU SORDUĞUMDA CEVABI ICIME DOGUYOR
UNUTMAYIN SORU ILMIN YARISIDIR
IMAN ILIM BUNLAR ARTAR AMA DUSMEZ
KIM KENDISINE ILIM GELDIKTEN SONRA SAPKINLIGA DUSERSE O GUNUN AZABI COK CETINDIR
YANI BU ILIM SIZE GELDIGINIZDE NEFSINIZE TABI OLUP KOTU SEYLER YAPARSANIZ SONUCLARINA KATLANMAYIDA GOZE ALIRSINIZ DEMEK ISTIYOR
ORNEK:
"Sahralarda dolaşırken "Ol" sözü ile ihsân olundum
Allah'ın izni ile istediğim olurdu
Bunun için çok şey buldum
Sonra böyle yapmaktan hayâ ettim
Allah’a karşı edebi gözeterek hepsini terk ettim
"
burda yapılan şey kötü değil ama edep bakımından haya etmiş nasıl büyücüler kendilerindki ilimle insanlara kötülük yapıyorsa onun gibi düşünün
Zikir ve zikir tarzı dualar insanda açılımlar yaratır
Algılama yeteneginiz artiginda 3 harflileri gordum falan olabilirsiniz algılama gucunuz artikca ruhsal olaylar algilamaniz normaldir
Etrafinizda o an ne varsa onu görmeniz doğal o yüzden size bunları yapmadan önce şu duayı 7 kere okumanızı tavsiye ediyorum
(Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ Halak) (Gırtlaktan gelen H)
Manası:
Bütün yaratıkların şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur’ana] sığınırım
[Zira âyetlerinde gizli açık her ilim, her ihsan, her tedbir vardır
]
Bu dua'dan sonra geniş geniş oturun Tabi Allah:'a güvenceniz tam ise
Ona güvenerek yapın diyorum
Güvenmeyen boşa okumasın okuduktan sonra yine korkarsa madem güvenmiyorsun ne diye sığınıyorsun dimi
Ayet'el Kursi'yide günde 7 Kere okuyun derim çok faydası var manası müşhade ederek
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul