Konu
:
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )
Yalnız Mesajı Göster
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )
* İçindekiler:
*
MALZEMELER:
750 gr
göğüs bonfile &#40 kemiksiz tavuk eti &#41
2 yumurta
3 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:
*
YAPILIŞI:
Tavuk etlerini ince bir tabaka halinde kesin yada dövün
Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin
Bir tabağa unu koyun
Diğer tabağa galeta ununu koyun
Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın
Tavaya yağı alın ve kızdırın
Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın
Etleri kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine alın
İnce ince dilimleyip, servis edin
AFİYETLER OLSUN
Kaynak: birtabak
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul