Konu
:
Somerset Tavuğu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Somerset Tavuğu Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Somerset Tavuğu Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 2 yemek kaşığı kolza yağı
• 4 parça tavuk, derili
• 15 g/ ½ oz tereyağı
• 2?3 kereviz sapı, iri doğranmış
• 1 büyük soğan, iri doğranmış
• 2 yemek kaşığı sade un
• Bir tutam hardal tozu
• 450 ml/ ¾ pint sıcak tavuk stoğu
• 450 ml/ ¾ pint elmadan yapılan *****lü bir içecek(dry cider)
• 500 g/1 lb havuç, iri doğranmış
• 1 büyük demet ot, süslemek için(maydanoz gibi)
• Tuz ve biber
• Taze defne yaprakları veya/ve kekik, süslemek için
Tarif
Yağı geniş bir güveçte ısıtın, tavuğu ekleyin ve orta ateşte 7-10 dakika, tavuk altın rengi alana kadar sote edin
Uzun dar bir kaşıkla alın ve bir tabağın içerisine koyup kenara ayırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul