Konu
:
Sebzeli Dana İncik Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Dana İncik Haşlama Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Dana İncik Haşlama Tarifi
[/b]
Malzemeler
• Dana incik eti
• 2 havuç
• 1 orta boy kereviz
• 1 küçük lahana
• ½ kg
patates
• 1 domates
• Bir demet maydanoz
• Tuz, karabiber taneleri
Tarif
Eti kaynayan suyun içine atıp bir taşım kaynadıktan sonra, su atılır
Tekrar temiz bir suyun içine eti, biber taneleri, tuzu koyup yavaş ateşte pişirilir
Et yarı pişmiş durumunda iken, havuçlar, dörde bölünmüş kereviz, bütün domates ilave edilir
10 dakika kadar hep birlikte pişmeye bırakılır
Sonra dilimlenmiş patatesler ve lahana ilave edilir
Hep birlikte bir süre daha pişirilir
İnce kıyılmış maydanoz katılıp karıştırılır
Tuzunu, karabiberini tekrar ayarlayıp, isteğe bağlı olarak limon dilimleriyle birlikte servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul