Konu
:
Kayısılı Malatya Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Malatya Yahnisi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kayısılı Malatya Yahnisi
Malzemeler:
250 gr kemikli kuzu eti
4 su bardağı su
250 gr kuru kayısı
bir tutam tuz
bir tutam karabiber
kızarmış francala ekmeği
Pişirme Süresi:
45 dakika
6 Kişilik
Hazırlanışı:
Eti suda bir saat kaynatın
Etleri kemiklerinden ayırıp bir süre daha kaynatın
Kayısıları yıkayıp tereyağında hafif soteleyin
Kaynamakta olan ete ilave edin
Bir tutam tuz ekleyerek karıştırın
Ekmekleri kızartıp servis tabağına koyun
Üzerine kayısılı et yahnisini koyup servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul