Konu
:
Sarımsaklı Bulgur
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Bulgur
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Bulgur
Malzemeler:
1 paket pilavlık bulgur
½ kg haşlanmış göğüs tavuk eti
2 adet soğan
4 diş sarımsak (dövülmüş)
Pişirme Süresi:
30 dakika
4 Kişilik
Hazırlanışı:
Bulgur, soğanla kavrulur
Tavuğun haşlandığı su ile haşlanır
Suyunu çektikçe su ilave edilir
Bulamaca dönüşürken ocağın altı kapanır; tepsiye dökülür
Üzerine rondodan geçirilmiş tavuk eti, sarımsak eklenir ve karıştırılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul