Konu
:
Boğazkere (Özel Kav) 2004
Yalnız Mesajı Göster
Boğazkere (Özel Kav) 2004
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Boğazkere (Özel Kav) 2004
Adı :Turasan Boğazkere (özel Kav) Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi iyarbakırÜzÜm Çeşidi :BoğazkereÜretim Yılı :2004***** Oranı :Alc
%13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml
Turasan ŞarapÇılık tarafından, Diyarbakır'ın Çermik-Kuyu mevkisinde yetiştirilen Boğazkere ÜzÜmÜnden Kapadokya'daki kaya oyma mahzenlerinde sıcaklık kontrollÜ fermantasyon yöntemiyle Üretilmiştir
Ham kırmızı meyve, erik, incir gibi aromaların yanında baharat aromalarını da taşıyan, tanen bakımından gÜÇlÜ,dengeli kırmızı sek şaraptır
İdeal servis sıcaklığı 18-20 ºC'dir
Uygun koşullar altında 8-10 yıla kadar yıllandırılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul