Yalnız Mesajı Göster

Boğazkere (Özel Kav) 2004

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boğazkere (Özel Kav) 2004




Adı :Turasan Boğazkere (özel Kav) Kategorisi :Sek Kırmızı ŞarapBölgesi iyarbakırÜzÜm Çeşidi :BoğazkereÜretim Yılı :2004***** Oranı :Alc %13 (hacmen)Şişe Hacmi :750 ml
Turasan ŞarapÇılık tarafından, Diyarbakır'ın Çermik-Kuyu mevkisinde yetiştirilen Boğazkere ÜzÜmÜnden Kapadokya'daki kaya oyma mahzenlerinde sıcaklık kontrollÜ fermantasyon yöntemiyle Üretilmiştir Ham kırmızı meyve, erik, incir gibi aromaların yanında baharat aromalarını da taşıyan, tanen bakımından gÜÇlÜ,dengeli kırmızı sek şaraptırİdeal servis sıcaklığı 18-20 ºC'dir Uygun koşullar altında 8-10 yıla kadar yıllandırılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla