Konu
:
Madımak
Yalnız Mesajı Göster
Madımak
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Madımak
* İçindekiler:
soğan,sucuk veya kemikli et,madımak,tuz,baharat çeşitleri ,tereyağ
Hazırlanışı:
tereyağında soğanlar pembeleşinceye kadar pişirilir
daha sonra sucuk yada isteğe göre kemikli et soğanlarla birlikte pişirilir
Daha sonra sivas yöresel otu olan madımak ilave edilir
üzerine tuz baharat ve su eklendikten sonra tekrar pişirilmeye bırakılır
Kısık ateşte 2 saate yakın bi süre bekletildikten sonra servis edilir
:
Kaynak: birtabak
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul