Yalnız Mesajı Göster

Edulis Crianza 1999

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Edulis Crianza 1999




* Şarap Yapımı:Paslanmaz Çelikten şarap tanklarında, kontrollü 28 C sıcaklıkta mayalanır *****ün mayalanması yaklaşık 15 gün sürer, ikinci mayalanma iÇin fazladan bir 10 gün daha gereklidir

Yıllanma:12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 6 ay şişede

Üzüm Çeşidi: %100 Tempranillo ***** oranı: %13

Tadım Notları:

Renk: İÇinde pembe tonlarıyla yoğun lal kırmızısı

Koku: Meşede yıllanmış olması kokusunda dikkat Çekici bir özellik oluşturur, aynı zamanda tazelik, sağlık iÇeren olgun meyve kokusunu da barındırır Tat: Damakta kuvvetli, diri ve hoş

Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipiBodegas adı ve logosu işlenmiş

Alıntı Yaparak Cevapla