Konu
:
Edulis Crianza 1999
Yalnız Mesajı Göster
Edulis Crianza 1999
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Edulis Crianza 1999
* Şarap Yapımı:Paslanmaz Çelikten şarap tanklarında, kontrollü 28 C sıcaklıkta mayalanır
*****ün mayalanması yaklaşık 15 gün sürer, ikinci mayalanma iÇin fazladan bir 10 gün daha gereklidir
Yıllanma:12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 6 ay şişede
Üzüm Çeşidi: %100 Tempranillo ***** oranı: %13
Tadım Notları:
Renk: İÇinde pembe tonlarıyla yoğun lal kırmızısı
Koku: Meşede yıllanmış olması kokusunda dikkat Çekici bir özellik oluşturur, aynı zamanda tazelik, sağlık iÇeren olgun meyve kokusunu da barındırır
Tat: Damakta kuvvetli, diri ve hoş
Şişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi
Bodegas adı ve logosu işlenmiş
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul