Konu
:
Göğüs Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Göğüs Dolması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Göğüs Dolması
1 Bütün tavuk göğsü
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
250 gr ıspanak
1 Adet soğan
10 Adet mantar
Yarım çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı krema
1 Kahve fincanı su
1 Çorba kaşığı salça
Tuz, karabiber Tavuk göğsünü ikiye bölün
Keskin bir bıçakla geniş kısımlarını ortadan kesmeden açın
Ispanağı temizleyin
Soğan ve mantarı çok ince kıyın
Sıvıyağda unu kavurun ve sebzeleri ekleyin
Tuzu ve karabiberi ilave edip, soğumaya bırakın
Sonra malzemeyi krema pompasına koyun
Açılan yerden tavuk etlerini doldurun
Üzerine salça sürüp, folyoya sarın ve tepsiye dizin
Üzerine 1 kahve fincanı su ekleyin
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında et iyice yumuşayana dek pişirin
Sonra folyoyu üzerinden çıkartın
Dilimleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul