Konu
:
Havuç Kremalı Soğan Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Kremalı Soğan Dolması
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Kremalı Soğan Dolması
8 Adet beyaz soğan
500 gr havuç
1 Çorba kaşığı süt
4-5 Dal maydanoz
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Soğanları soyup üstlerini kapak şeklinde kesin
Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın
Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın
Fırını 180 dereceye ayarlayın
Soğanların içini dikkatlice çıkarın
Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin
Tereyağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın
Hazırladığınız havuç kremasıyla soğanların içini doldurun ve kapaklarını kapatın
Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin
Soğanlar pişince fırından alıp, sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul