Konu
:
Etli Enginar Dolması-1
Yalnız Mesajı Göster
Etli Enginar Dolması-1
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Enginar Dolması-1
4 enginar
200 gr kuşbaşı kuzu eti
1 soğan
2 diş sarımsak
1 havuç
1 patates
Yarım demet dereotu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 limonun suyu
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
Etli enginar dolması:
Tereyağının 1
5 yemek kaşığı kadarını eritin
Soğanı ince kıyıp ekleyin
Etleri ilave edip kavurun
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Salçayı ekleyin
Havuç ve patatesi soyup küp şeklinde doğrayın
Enginarları tencereye yerleştirin
Etleri içlerine paylaştırın
Kalan yağı bir tavada eritin
Patates ve havuçları soteleyip tencerenin kenarlarına yerleştirin
1 su bardağı sıcak su ve limon suyunu ekleyip pişmeye bırakın
Enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul