Konu
:
Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet
Yalnız Mesajı Göster
Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Soğanlı Ve Fesleğenli Omlet
4 yumurta
400 gr patates
3 taze soğan
10 fesleğen yaprağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kahve fincanı rendelenmiş kaşarpeyniri
Tuz
Taze soğanlı ve fesleğenli omlet:
Patatesleri soyup halka şeklinde dilimleyin
Soğanları temizleyip 3-4 cm kalınlığında doğrayın
Zeytinyağını tavada ısıtıp patatesleri sık sık çevirerek kızartın
Soğanı ilave edin
Yumurtaları çukur bir kapta hafif çırpın
Patatesli karışım, rendelenmiş kaşarpeynir ve tuzu ilave edip harmanlayın
Yumurtalı patatesi sıcak tavaya alıp spatula ile tüm tavaya eşit olarak yayın
Kısık ateşte bir tarafı hafif kızarana kadar pişirin
Spatula ile bir kenarını kaldırarak piştiğini kontrol edin
Omletin bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip üzerine fesleğen yapraklarını yerleştirin
Tavanın kapağını kapatıp pişirmeye devam edin
Omleti tavadan tabağa kaydırarak alın
Sıcak, ılık ya da soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul