Konu
:
Şehriye Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Şehriye Pilavı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şehriye Pilavı
Malzemeler
1 su bardağı arpa şehriye
2 yemek kaşığı tereyağ
sıcak su
tuz
tavuk bulyon(isteğe bağlı)
Hazırlanışı
Pilav tenceresine tereyağını koyarak eritin
Şehriyeleri ekleyin ve biraz kırmızılaşana kadar yani rengini alana kadar kavurun
Üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin
İsteğe bağlı olarak bu aşamada bulyonu ekleyebilirsiniz
Son olarak tuzunu da ekleyerek kapağını kapatın
Şehriyeler suyu çekince altını kapatabilirsiniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul