Yalnız Mesajı Göster

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı





1 su bardağı kepekli bulgur
200 gr kuşbaşı dana eti
30 gr tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
3 su bardağı su
Tuz

Kavurmalı kepekli bulgur pilavı:
Bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün Dana etini tencerede tereyağı ile kavurun Kırmızı pul biber ve salçayı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin Suyu ve tuzu ekleyin tencerenin kapağını kapatıp su kaynayınca bulguru ekleyerek suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin 20 dakika demlendirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla