Konu
:
Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kavurmalı Kepekli Bulgur Pilavı
1 su bardağı kepekli bulgur
200 gr kuşbaşı dana eti
30 gr tereyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
3 su bardağı su
Tuz
Kavurmalı kepekli bulgur pilavı:
Bulguru bol suyla yıkayıp suyunu süzün
Dana etini tencerede tereyağı ile kavurun
Kırmızı pul biber ve salçayı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin
Suyu ve tuzu ekleyin
tencerenin kapağını kapatıp su kaynayınca bulguru ekleyerek suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin
20 dakika demlendirip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul