Yalnız Mesajı Göster

Kaşarlı Çemenli Biftek

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Çemenli Biftek



malzemeler;
750 gr ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı çemen
1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı nişasta
Tuz,
karabiber


Etlere, önlü ve arkalı olarak tuz ve karabiber serpin
Her dilimin üzerine çemen sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin
Daha sonra hazırladığınız etleri rulo yapın ve bir kürdanla tutturun
İki çorba kaşığı tereyağını eritip ruloları arkalı önlü iyice kızartın
Etler suyunu çekince üzerine sıcak suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın


alinti

Alıntı Yaparak Cevapla