Konu
:
Kaşarlı Çemenli Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Kaşarlı Çemenli Biftek
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşarlı Çemenli Biftek
malzemeler;
750 gr
ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı çemen
1/2 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı nişasta
Tuz,
karabiber
Etlere, önlü ve arkalı olarak tuz ve karabiber serpin
Her dilimin üzerine çemen sürüp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin
Daha sonra hazırladığınız etleri rulo yapın ve bir kürdanla tutturun
İki çorba kaşığı tereyağını eritip ruloları arkalı önlü iyice kızartın
Etler suyunu çekince üzerine sıcak suyu ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın
alinti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul