Konu
:
Kestaneli Ve Mantarlı Et
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Ve Mantarlı Et
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Ve Mantarlı Et
700 g biftek (inceltilmiş)
Yarım kg soyulmuş kestane
200 gr mantar
1 kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Kestaneli ve mantarlı et:
Biftekleri ve kırmızıbiberi jülyen doğrayın
Mantarları yarım şeklinde doğrayın
Yağları tavada ısıtın
Etleri ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
Kırmızı biberleri ilave edip sotelemeye devam edin
Mantarları ekleyin
Mantarlar yumuşayınca son olarak soyulmuş kestaneleri ilave edin
7-8 dakika sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın
Ocaktan alıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul