Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Ve Mantarlı Et

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Ve Mantarlı Et





700 g biftek (inceltilmiş)
Yarım kg soyulmuş kestane
200 gr mantar
1 kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber

Kestaneli ve mantarlı et:
Biftekleri ve kırmızıbiberi jülyen doğrayın Mantarları yarım şeklinde doğrayın Yağları tavada ısıtın Etleri ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
Kırmızı biberleri ilave edip sotelemeye devam edin Mantarları ekleyin Mantarlar yumuşayınca son olarak soyulmuş kestaneleri ilave edin 7-8 dakika sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın Ocaktan alıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla