Konu
:
Kuzu Tandır
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Tandır
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Tandır
1 kuzu kol
60 gr tereyağı
45 arpacık soğan
1 defne yaprağı
Tane karabiber
Tuz
Kuzu tandır:
Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım
Tereyağını eritip kuzu kolu tavada önlü arkalı hafif kızartın ve tencereye aktarın
Soğanları, defne yaprağını ve tane biberleri serpiştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin
Tuz ile tatlandırın
Kısık ateşte 3 saat ya da et iyice yumuşayıncaya kadar pişirin
Pişen eti fırın kabına aktarın ve üzerini folyo ile örterek 200 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika daha pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul