Konu
:
Kuzukulağı Soslu Bresaola
Yalnız Mesajı Göster
Kuzukulağı Soslu Bresaola
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzukulağı Soslu Bresaola
480 gr kuzukulağı pesto sos
500 gr bresaola
500 gr kabak
400 gr salatalık
100 gr susam
100 gr keten tohumu
1 litre kuzukulağı pesto için
120 gr kuzukulağı
75 gr dolmalık fıstık
750 ml zeytinyağı
70 gr parmesan peyniri
20 gr sarımsak
Tuz
karabiber
Kuzukulağı soslu bresaola:
Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip
Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin
Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın
Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın
Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul