Yalnız Mesajı Göster

Kuzukulağı Soslu Bresaola

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzukulağı Soslu Bresaola





480 gr kuzukulağı pesto sos
500 gr bresaola
500 gr kabak
400 gr salatalık
100 gr susam
100 gr keten tohumu
1 litre kuzukulağı pesto için
120 gr kuzukulağı
75 gr dolmalık fıstık
750 ml zeytinyağı
70 gr parmesan peyniri
20 gr sarımsak
Tuz
karabiber

Kuzukulağı soslu bresaola:
Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin

Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın

Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin Tuz ve karabiberle tatlandırın Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla