Konu
:
Kuzu Etli Arap Saçı
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Etli Arap Saçı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Etli Arap Saçı
1 kg kuzu kuşbaşı
300 gr arapsaçı
1 soğan
1 diş sarımsak
2
5 su bardağı et suyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biberiye
Tuz, karabiber
Kuzu etli arap saçı:
Soğanları ve sarımsakları soyup ince ince doğrayın
Eti tencereye alıp suyunu salıncaya kadar karıştırarak pişirin
Soğan, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip 5-6 dakika kadar orta ateşte sote edin
Etler suyunu çekince et suyunu ekleyip orta ateşte kapağı kapalı olarak pişirin
Arapsaçını ekleyip pişirmeye devam edin
Ateşten alıp üzerine biberiye serperek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul