Yalnız Mesajı Göster

Kuzu Etli Arap Saçı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Etli Arap Saçı





1 kg kuzu kuşbaşı
300 gr arapsaçı
1 soğan
1 diş sarımsak
25 su bardağı et suyu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biberiye
Tuz, karabiber

Kuzu etli arap saçı:
Soğanları ve sarımsakları soyup ince ince doğrayın Eti tencereye alıp suyunu salıncaya kadar karıştırarak pişirin Soğan, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip 5-6 dakika kadar orta ateşte sote edin
Etler suyunu çekince et suyunu ekleyip orta ateşte kapağı kapalı olarak pişirin Arapsaçını ekleyip pişirmeye devam edin Ateşten alıp üzerine biberiye serperek servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla