Yalnız Mesajı Göster

Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti





1 kg kemikli kuzu eti
Yarım demet roka
Zeytinyağı

Meyane için
2 su bardağı su
2 yemek kaşığı un
3 dilim limon
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz

Meyane soslu ve rokalı kuzu eti:
Geniş bir tencerede kuzu etlerini haşlayın Rokaları iri doğrayıp zeytinyağında hafifçe kavurun

Ayrı bir kapta suyu kaynatın Unu bir çay bardağı su ile ıslatıp tel süzgeçten geçirerek kaynayan suya ilave edin Sürekli karıştırarak limon suyu, tuz ve limon dilimlerini ilave edin Rokaları ekleyip bir iki dakika pişirin

Etleri ilave edip bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla