Konu
:
Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti
Yalnız Mesajı Göster
Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti
1 kg kemikli kuzu eti
Yarım demet roka
Zeytinyağı
Meyane için
2 su bardağı su
2 yemek kaşığı un
3 dilim limon
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Meyane soslu ve rokalı kuzu eti:
Geniş bir tencerede kuzu etlerini haşlayın
Rokaları iri doğrayıp zeytinyağında hafifçe kavurun
Ayrı bir kapta suyu kaynatın
Unu bir çay bardağı su ile ıslatıp tel süzgeçten geçirerek kaynayan suya ilave edin
Sürekli karıştırarak limon suyu, tuz ve limon dilimlerini ilave edin
Rokaları ekleyip bir iki dakika pişirin
Etleri ilave edip bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul