Yalnız Mesajı Göster

Taze Fasulyeli Boğazlık

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulyeli Boğazlık





1 kilo boğazlık
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı süt
Kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı eritme peynir
250 gr haşlanmış çalı fasulyesi
Közlenmiş kırmızı biber turşusu
Tuz

Taze fasulyeli boğazlık:
Fasulyeleri ayıklayıp tuz ilave ederek haşlayın Kırmızı biber turşusunu doğrayıp fasulyelerle harmanlayın

Boğazlığı bir tavada zeytinyağıyla kavurun Salçayı su ile karıştırıp boğazlığa ilave edin Tuz ile tatlandırıp bir kaç dakika daha kavurun

Ayrı bir kapta süt ile eritme peynirini karıştırarak ılıtın Boğazlığa ilave edin Servis tabağına önce fasulyeleri alın Yanına boğazlığı yerleştirin Kırmızı pul biber serpiştirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla