Konu
:
Taze Fasulyeli Boğazlık
Yalnız Mesajı Göster
Taze Fasulyeli Boğazlık
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Fasulyeli Boğazlık
1 kilo boğazlık
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı süt
Kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı eritme peynir
250 gr haşlanmış çalı fasulyesi
Közlenmiş kırmızı biber turşusu
Tuz
Taze fasulyeli boğazlık:
Fasulyeleri ayıklayıp tuz ilave ederek haşlayın
Kırmızı biber turşusunu doğrayıp fasulyelerle harmanlayın
Boğazlığı bir tavada zeytinyağıyla kavurun
Salçayı su ile karıştırıp boğazlığa ilave edin
Tuz ile tatlandırıp bir kaç dakika daha kavurun
Ayrı bir kapta süt ile eritme peynirini karıştırarak ılıtın
Boğazlığa ilave edin
Servis tabağına önce fasulyeleri alın
Yanına boğazlığı yerleştirin
Kırmızı pul biber serpiştirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul