Konu
:
Kuzu Korma
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Korma
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Korma
150 gr kuşbaşı kuzu eti
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Yarım soğan
Yarım diş sarımsak
Yarım çay kaşığı taze kişniş
3 yemek kaşığı korma sos
Tuz
karabiber
Korma sos için
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Yarım soğan
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz köri
1 yemek kaşığı krema
Kuzu korma:
Kuş başı doğranmış kuzu etlerini bir tavada doğranmış soğan ve sarımsakla birlikte ayçiçeği yağında soteleyin
Korma sos için, ufak doğranmış soğan ve sarımsağı ayçiçeği yağı ile kavurun
Köri ve kremayı ekleyip pişirin
Korma sos ve baharatları ekleyip karıştırın
İsteğe göre havuç, patates ve bezelye püresi ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul