Konu
:
Rezeneli Kuzu Eti
Yalnız Mesajı Göster
Rezeneli Kuzu Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rezeneli Kuzu Eti
600 gr kemiksiz kuzu sırtı
1 çay bardağı sıvıyağ
4 rezene kökü
1 su bardağı demi glace sos
2 su bardağı kırmızı şarap
4 dal taze biberiye
Rezeneli kuzu eti:
Kırmızı şarabı tencereye alıp kısık ateşte 4 saat kaynatarak çektirin
Bütün haldeki kuzu sırtını tavada kızartın
Rezeneleri hafif haşlayıp doğrayın ve soteleyin
Rezeneyi servis tabaklarının ortasına yerleştirin
Kuzu sırtını dilimleyin ve etrafına dizin
Üzerine kırmızı şarap sos ve demi glace sos gezdirin
Taze biberiye dallarıyla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul