Yalnız Mesajı Göster

Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane





8 parça dana bonfile
1 dal biberiye
Birkaç adaçayı yaprağı
1 çay kaşığı kekik
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
2 çorba kaşığı ince çekilmiş fındık
1 çay bardağı galeta unu
1 yumurta
Yarım su bardağı süt
Kızartma için sıvıyağ
Tuz

Peynirli ve fındıklı dana pane:
Biberiye ve adaçayı yapraklarını bir kâseye ufalayın Kekik, peynir, fındık ve galeta ununu ilave edip karıştırın

Yumurta, süt ve 1 tutam tuzu bir kâsede çırpın Et dilimlerini önce yumurtalı, sonra fındıklı karışıma bulayın

Sıvıyağı tavada kızdırıp etleri iki taraflı kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla