Konu
:
Pazı Yaprağına Sarılı Kuzu Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Pazı Yaprağına Sarılı Kuzu Kapama
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazı Yaprağına Sarılı Kuzu Kapama
600 gr kuş başı kuzu eti
1 soğan
1 demet pazı
Yarım çay bardağı soya yağı
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
Domates sosu için
4 domates
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 kesme şeker
Tuz
Pazı yaprağına sarılı kuzu kapama:
Etleri üzerini 3 parmak geçecek kadar su ilave ederek haşlayın
Ocağın altını kapatmadan bir iki dakika önce tuzu ilave edin
Etin suyunu süzdürüp karabiber ilave ederek kavurun
Pazı yapraklarını haşlayıp mutfak tezgahına serin
Ortasına kavurduğunuz etleri paylaştırıp kenarlardan ortaya doğru toplayarak kapatın
Domates sos için, domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın
Sarımsakları ince kıyın
Zeytin yağı, domates, sarımsak, kesme şeker ve tuzu ilave edip pişirin
Pazı yaprağına sarılı kuzu kapamaları servis tabağına alın
Üzerine domates sos ilave ederek servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul