Konu
:
Pesto Soslu Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Pesto Soslu Kanepe
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pesto Soslu Kanepe
16 dilim baget ekmek
16 kurutulmuş domates
150 gr parmesan peyniri
Pesto sos için:
8-10 dal taze fesleğen
3 dal taze soğan sapı
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı yoğurt
Pesto soslu kanape:
Pesto sos için; fesleğeni ve soğan saplarını temizleyip kıyın
Sarımsakları soyun
Dolmalık fıstık, sarımsak, zeytinyağı, kıyılmış fesleğen ve soğan sapları ile yoğurdu robotta püre haline getirin
Fırın ızgarayı ısıtın
Ekmek dilimlerini tepsiye dizip fırında kızartın
Hazırladığınız pesto sosunu kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün
Kurutulmuş domatesleri ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin
Parmesan peynirini rendenin geniş bıçaklı tarafıyla incecik dilimleyip hazırladığınız ekmeklerin üzerlerine paylaştırıp servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul