Yalnız Mesajı Göster

Pesto Soslu Kanepe

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pesto Soslu Kanepe





16 dilim baget ekmek
16 kurutulmuş domates
150 gr parmesan peyniri

Pesto sos için:
8-10 dal taze fesleğen
3 dal taze soğan sapı
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı yoğurt

Pesto soslu kanape:
Pesto sos için; fesleğeni ve soğan saplarını temizleyip kıyın Sarımsakları soyun Dolmalık fıstık, sarımsak, zeytinyağı, kıyılmış fesleğen ve soğan sapları ile yoğurdu robotta püre haline getirin

Fırın ızgarayı ısıtın Ekmek dilimlerini tepsiye dizip fırında kızartın

Hazırladığınız pesto sosunu kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün Kurutulmuş domatesleri ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini rendenin geniş bıçaklı tarafıyla incecik dilimleyip hazırladığınız ekmeklerin üzerlerine paylaştırıp servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla