Konu
:
Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti
80 gr yumuşatılmış tereyağı
2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı limon suyu
400 gr tavuk göğüs eti
2 havuç
250 gr taze börülce
1 çay bardağı kavrulmuş badem
Zeytinyağı
Sebzeli ve tereyağlı tavuk eti:
Tereyağı, maydanoz ve limon suyunu karıştırıp, yağlı kağıt arasında elinizle küçük rulo haline getirin
Buzdolabında dondurun
Tavuk etlerini yağlayıp fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin
Havuçları şerit halinde doğrayıp suda haşlayın
Börülceleri kaynayan suya atıp haşlayın ve hemen buzlu suya aktarın
Sebzeleri zeytinyağında soteleyip servis tabağına alın
Bademleri de yağda soteleyip sebzelere ilave edin
Hepsini servis tabağına alın
Üzerine tavuk etini yerleştirin
Maydanozlu tereyağından bir dilim kesip tavuğun üzerine alın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul