Yalnız Mesajı Göster

Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...



MALZEMELER
1 kg tavuk kanadı
2 adet soğan
3 diş sarmısak
2 adet kırmızı biber
3 çorba kaşığı acı sos
1 çay bardağı ketçap
2 çorba kaşığı toz şeker
5 çorba kaşığı üzüm sirkesi
Karabiber
Tuz


Kanatları yıkayıp tütsüleyin
Soğanları, sarmısakları ve kırmızı biberleri robotta iyice kıyın
Karışımı bir kaba koyun
İçine acı sosu, ketçabı, toz şekeri, sirkeyi ve baharatları da ekleyin,
5 dakika pişirin
Kanatların uç kısımlarını keserek sosun içine koyun ve 15 dakika bekletin
Kızgın yağda kızartarak servis yapın


alinti

Alıntı Yaparak Cevapla