Konu
:
Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...
Yalnız Mesajı Göster
Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ketçaplı Acılı Tavuk Kanatları...
MALZEMELER
1 kg
tavuk kanadı
2 adet soğan
3 diş sarmısak
2 adet kırmızı biber
3 çorba kaşığı acı sos
1 çay bardağı ketçap
2 çorba kaşığı toz şeker
5 çorba kaşığı üzüm sirkesi
Karabiber
Tuz
Kanatları yıkayıp tütsüleyin
Soğanları, sarmısakları ve kırmızı biberleri robotta iyice kıyın
Karışımı bir kaba koyun
İçine acı sosu, ketçabı, toz şekeri, sirkeyi ve baharatları da ekleyin,
5 dakika pişirin
Kanatların uç kısımlarını keserek sosun içine koyun ve 15 dakika bekletin
Kızgın yağda kızartarak servis yapın
alinti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul