Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Ve Tavuklu Türlü

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Ve Tavuklu Türlü





300 gr kayın mantarı
1 paket piliç kalça kuşbaşı
250 gr brokoli
2 sivribiber
2 soğan
3 domates
1 kesme şeker
50 gr margarin
1 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı su
Tuz

Mantarlı ve tavuklu türlü:
Mantarları temizleyip doğrayın ve limonlu suda bekletin Soğanları soyup kıyın Brokoliyi küçük çiçekler şeklinde ayırın Sivribiberleri temizleyip dilimleyin Domatesleri soyup küp küp doğrayın

Margarini tencerede eritip soğanı pembeleştirin Tavuk etlerini ilave edip 5 dakika soteleyin Süzülmüş mantarları ekleyip 5 dakika daha soteleyin Domates ve sivribiberi ilave edip tula tatlandırın Brokoli ve suyu ekleyin şeker ve limon suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatın Kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla