Konu
:
Mantarlı Ve Tavuklu Türlü
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Ve Tavuklu Türlü
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Ve Tavuklu Türlü
300 gr kayın mantarı
1 paket piliç kalça kuşbaşı
250 gr brokoli
2 sivribiber
2 soğan
3 domates
1 kesme şeker
50 gr margarin
1 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı su
Tuz
Mantarlı ve tavuklu türlü:
Mantarları temizleyip doğrayın ve limonlu suda bekletin
Soğanları soyup kıyın
Brokoliyi küçük çiçekler şeklinde ayırın
Sivribiberleri temizleyip dilimleyin
Domatesleri soyup küp küp doğrayın
Margarini tencerede eritip soğanı pembeleştirin
Tavuk etlerini ilave edip 5 dakika soteleyin
Süzülmüş mantarları ekleyip 5 dakika daha soteleyin
Domates ve sivribiberi ilave edip tula tatlandırın
Brokoli ve suyu ekleyin
şeker ve limon suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatın
Kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul