Konu
:
Tavuk Şinitsel Pane
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Şinitsel Pane
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Şinitsel Pane
Tavuk Şinitsel Pane (Avusturya)
http://www
lezzetsirri
com
2 parça tavuk göğüs eti
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
2 adet yumurta
sıvıyağ
karabiber
tuz
Tavuk göğüs etlerini ikiye bölün
Eti mutfak tahtasının üzerine yayın ve bir mutfak çekici ile dövün
Etiniz hemen hemen yarım parmak kalınlığında olsun
Böylece 4 parça şinitsel elde edersiniz
Şinitsellerin üzerine bir parça karabiber ve tuz serpin
Bir tabağa un, diğer birine galeta ununu koyun
Yumurtaları geniş bir tabakta çırpın
Etleri önce una, sonra yumurtaya, daha sonra ise galeta ununa bulayın
Daha sonra tekrar yumurtaya bulayıp bir kere daha galeta ununa bulayın
Böylece şinitselleriniz kızarınca daha gevrek ve kıtır kıtır olur
Ayrıca et de suyunu kaybetmez
Tavada bol sıvıyağı kızdırın ve şinitelleri kızartın
Yanında bol limonlu ve maydonozlu bir patates salatası ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul