Konu
:
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynir Dolgulu Tavuk Eti
1 tavuk göğüs eti
Yarım kırmızı biber
5~6 yaprak ıspanak
40 gr beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 yemek kaşığı iri dövülmüş ceviz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Peynir dolgulu tavuk eti:
Tavuk etini enine koparmadan keserek cep haline getirin
İç kısmına tuz, karabiber serpiştirin
Beyaz peyniri bir kaseye alıp çatalla ezin
Kırmızıbiberi küçük küp şeklinde doğrayarak peynire ekleyin
Ispanağı küçük doğrayıp labne peyniri ile birlikte beyaz peynire ekleyin
Ceviz ve 1 yemek kaşığı yağı ilave edip karıştırın ve karışımı etin içine doldurun
Kürdan ile kenarlardan tutturarak kapatın
üzerine tuz, karabiber serpiştirin
Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli tavada ısıtıp doldurulmuş tavuk etini yüksek ateşte önlü arkalı hafif kızartın
Yağlı kağıt serdiğiniz fırın kabına aktarıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 25-30 dakika pişirin
Salata ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul