Konu
:
Mantar Soslu Baget
Yalnız Mesajı Göster
Mantar Soslu Baget
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantar Soslu Baget
8 tavuk baget
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Sosu için
400 gr kestane mantarı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml krema
1 soğan
1 yemek kaşığı tepeleme un
Tuz
Karabiber
Mantar soslu baget:
Bagetleri fırın kabına alın
Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin
Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
Mantarları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin
Tuz, karabiber ile tatlandırın
Un ilave edin ve birkaç dakika karıştırın
Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin ve sosu bagetlerin üzerine dökerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul