Yalnız Mesajı Göster

Mantar Soslu Baget

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Soslu Baget





8 tavuk baget
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Sosu için
400 gr kestane mantarı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml krema
1 soğan
1 yemek kaşığı tepeleme un
Tuz
Karabiber

Mantar soslu baget:
Bagetleri fırın kabına alın Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Mantarları ince doğrayıp ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin Tuz, karabiber ile tatlandırın Un ilave edin ve birkaç dakika karıştırın Son olarak kremayı ekleyerek 2-3 dakika daha pişirin ve sosu bagetlerin üzerine dökerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla