Yalnız Mesajı Göster

Ekmek Üstü Tavuk İzgara

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ekmek Üstü Tavuk İzgara





4 dilim ekmek
4 parça tavuk göğüs eti
2 arpacık soğan
2 diş sarımsak
2 dal biberiye
Yarım su bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Roka yaprakları

Ekmek üstü tavuk ızgara:
Soğanların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve geniş bir kabın içerisine alın 1 diş rendelenmiş sarımsak, biberiye yaprakları, zeytinyağı, tuz, karabiber ve tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırın üzerine kapak kapatarak buzdolabında 2 saat bekletin Tavuk etlerini elektrikli ızgarada pişirin Ekmek dilimlerinin üzerine biraz zeytinyağı ve sarımsak sürün Aynı ızgara üzerinde kızartın ve servis tabaklarına alın Dilimlenmiş biber ve roka yapraklarını ekleyin üzerlerine tavuk etlerini yerleştirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla