Konu
:
Ekmek Üstü Tavuk İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Ekmek Üstü Tavuk İzgara
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ekmek Üstü Tavuk İzgara
4 dilim ekmek
4 parça tavuk göğüs eti
2 arpacık soğan
2 diş sarımsak
2 dal biberiye
Yarım su bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Roka yaprakları
Ekmek üstü tavuk ızgara:
Soğanların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve geniş bir kabın içerisine alın
1 diş rendelenmiş sarımsak, biberiye yaprakları, zeytinyağı, tuz, karabiber ve tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırın
üzerine kapak kapatarak buzdolabında 2 saat bekletin
Tavuk etlerini elektrikli ızgarada pişirin
Ekmek dilimlerinin üzerine biraz zeytinyağı ve sarımsak sürün
Aynı ızgara üzerinde kızartın ve servis tabaklarına alın
Dilimlenmiş biber ve roka yapraklarını ekleyin
üzerlerine tavuk etlerini yerleştirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul