Konu
:
Fırında Balkabaklı Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Balkabaklı Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Balkabaklı Tavuk Eti
8 tavuk but
300 gr balkabağı
2 yemek kaşığı balzamik sirke
8 yaprak adaçayı
Yarım su bardağı ceviz içi
Tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 çay bardağı su
Fırında balkabaklı tavuk eti:
Balkabağının kabuklarını soyup ince doğrayın
2 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp balkabaklarını 3-4 dakika soteleyin
Tavuk butlarını 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 dakika soteleyin
Tavuk butlarla balkabaklarını fırın tepsisine yerleştirin
Üzerine cevizleri serpiştirin
Kalan zeytinyağı, tuz ve sirkeyi karıştırıp üzerine gezdirin
Suyu ilave edin
Adaçayı yapraklarını üzerlerine yerleştirip 190 dereceye ayarlı fırında pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul