Yalnız Mesajı Göster

Bademli Tavuk Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Tavuk Pane





4 parça tavuk fileto
3 çorba kaşığı file badem
1 çay bardağı mısır unu
2 yumurta
Birkaç adaçayı yaprağı
Kızartma için sıvıyağ
Tuz, karabiber

Bademli tavuk pane:
Mısır unu ve bademi bir kâsede karıştırın Yumurtaları ayrı bir kâsede çırpın

Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra bademli karışıma bulayın Sıvıyağı tavada kızdırıp adaçayı yapraklarını ve etleri ilave edip iki taraflı kızartın Fazla yağını alması için kâğıt havlu üzerine çıkarın ve sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla