Konu
:
Aromalı Piliç İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Aromalı Piliç İzgara
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Aromalı Piliç İzgara
4 parça tavuk göğüs eti
Yarım çorba kaşığı biberiye
2-3 yaprak adaçayı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Yarım çorba kaşığı kekik
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay bardağı zeytinyağı
1 küçük kutu sebze garnitür
Aromalı piliç ızgara:
Tavuk göğüs etlerini yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayın ve ikiye kesin
Derin bir kapta biberiye, kekik, adaçayı, zencefil, kırmızı tozbiber, tuz ve zeytinyağını karıştırın
Tavuk etlerini hazırladığınız marinata bulayıp bir kaba üst üste dizin
Kalan marinatı üzerine döküp yarım saat bekletin
Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın
Izgara telini yağlayıp marinattan çıkardığınız tavuk etlerini önlü arkalı kızartın
Tavuk etlerini servis tabaklarına paylaştırıp sebze garnitür eşliğinde sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul