Konu
:
Vişneli Ayva Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Ayva Tatlısı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Ayva Tatlısı
3 adet orta büyüklükte ayva
1 su bardağı çekirdeksiz dondurulmuş vişne
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı patates nişastası
2 adet karanfil
Yapılışı:
Ayvaları soyup ikiye bölün
Çekirdek yuvalarını temizleyip tencereye yerleştirin
Üzerlerine yarım su bardağı toz şeker gezdirin
Karanfilleri ilave edin
1 su bardağı sıcak su ilave edip yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin
Ayvaları içinden alıp servis tabağına yerleştirin
Kalan suya vişneleri atın
Vanilya ve patates nişastasını karıştırıp koyulaşıncaya kadar pişirin
Ayvaların ortalarına doldurun
Soğuyunca servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul