Konu
:
Vişne Soslu İrmik Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Vişne Soslu İrmik Tatlısı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişne Soslu İrmik Tatlısı
9 yemek kaşığı irmik
1 litre süt
9 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Vişne sosu için
1 su bardağı vişne suyu
1
5 tatlı kaşığı nişasta
üzeri için
Vişne taneleri
Taze nane yaprakları
Vişne soslu irmik tatlısı:
Tatlı için gerekli tüm malzemeleri bir tencereye alıp orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin
Ocaktan alıp ilk sıcaklığı geçince sudan geçirilmiş cam kaba aktarın
Soğumaya bırakın
Vişne suyu ve nişastayı sos tenceresinde sürekli karıştırarak pişirin
Daha tatlı olmasını istiyorsanız şeker ilave edin
Hazırladığınız sosu tatlının üzerine yayın
Vişne taneleri ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul