Konu
:
Elmalı Muhallebi Kupları
Yalnız Mesajı Göster
Elmalı Muhallebi Kupları
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elmalı Muhallebi Kupları
3 elma
1 çay kaşığı tarçın
4 yemek kaşığı tozşeker
1 çay bardağı ceviz içi
Muhallebi için
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
4 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
Elmalı muhallebi kupları:
Elmaların kabuklarını soyup irice rendeleyin
Tavaya alıp üzerine toz şeker ilave edin ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
İçine tarçın ve ceviz ekleyip karıştırın ve kupların dibine paylaştırın
Süt, şeker, un ve vanilyayı bir tencereye alıp orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin
Kuptaki elmaların üzerine ekleyin
Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alarak soğutun
Soğuyunca üzerine iri çekilmiş ceviz serpiştirip, nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul