Konu
:
Kadıboğan (Revaniye)
Yalnız Mesajı Göster
Kadıboğan (Revaniye)
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kadıboğan (Revaniye)
250 gr tereyağı
2 su bardağı un
500 gr toz şeker
2 su bardağı su
1 dilim limon
Kaymak
Toz Antep fıstığı
Kadıboğan (Revaniye):
Yumuşatılmış tereyağı ve unu geniş bir kaba alıp yoğurun
Hamur kıvamına gelince ceviz büyüklüğünde parçalar yapın
Yağlı kağıt serili tepsiye dizin
önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin
Bir tencerede su ve toz şekeri kaynatın
Kaynayınca limon dilimini ilave edip ocaktan alın
Kurabiyelerin üzerine şerbeti döküp iyice çekmesini sağlayın
Kaymak ve toz fıstıkla süsleyin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul