Konu
:
Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı
Yalnız Mesajı Göster
Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armutlu Ve Frambuazlı Tatlı
500 gr armut
1 paket vanilya
100 gr toz şeker
250 gr frambuaz
Hamuru için
200 gr un
100 gr tereyağı
1 tutam tuz
100 gr toz şeker
Yarım çay bardağı file Antep fıstığı
Armutlu ve frambuazlı tatlı:
Armutların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve şekerle birlikte tencereye alın
10 dakika pişirin
Vanilya ve frambuazları ekleyip 3 dakika daha pişirin ve ocaktan alın
Karışımı küçük güveçlere paylaştırın
Un, küp doğranmış tereyağı ve tuzu bir kaseye alıp parmak uçlarınızla yoğurun
Şeker ve fıstığı ekleyip karıştırın ve meyvelerin üzerine serpiştirin
190 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin
Fırından çıkartıp ılınınca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul