Yalnız Mesajı Göster

Faysal Beyendı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Faysal Beyendı



4 adet patlıcan

200 gr yagsız kıyma[2 kere cekılmıs]

1 sogan

bır tutam maydonoz ve kara bıber

sıvı yag

salca

2 domates

1 kup seker

yenı bahar ve 1 kasık hardal


Yapılısı

patlıcanlar soyulup kızartılır sogan ve kıyma kavrulu domates eklenır maydonoz ve dıger mazemeler eklenır un ve kup seker harıc bu mazeme patlıcanların ıcıne yerlestırılır ayrı bır yerde bıraz yagbe salca ve domatesın bırı eklenır sosyapılır ıcıne ı kasık un ılave edılır bıraz su kaynatılır patlıcanların uzerıne dokulur hadı bakalım fırına 200 derece yarım saat afıyet olsun uzerıne tabı alamınyum folyo kapatın

Alıntı Yaparak Cevapla